Huize Scherpenzeel

Vergadering in Huize Scherpenzeel

Waar Huize Scherpenzeel als trouwlocatie vooral een feestelijk gevoel zal geven, is de uitstraling van het kasteel voor uw zakenpartners één van exclusiviteit.  Huize Scherpenzeel is de ideale locatie voor uw vergadering, mede ook omdat het parkeren gratis is, de locatie niet alleen prachtig, maar zeer centraal gelegen is en er natuurlijk mooie vergaderzalen inclusief gratis wifi zijn.
Niet alleen is Huize Scherpenzeel ideaal voor uw vergaderingen met zakenpartners, ook is het de perfecte locatie voor congressen, trainingen en netwerkbijeenkomsten.
En wat te denken van bedrijfsfeesten, al dan niet met sportieve outdoor evenementen in het prachtige park met persoonlijke service en culinaire intermezzo’s.

Huize Scherpenzeel ook ideaal voor privé samenzijn

Ook als u privé iets uitgebreid te vieren heeft, is Huize Scherpenzeel de juiste keuze. U kunt denken aan babyshowers, verjaardagen, reünies, jubilea en andere feesten.
Huize Scherpenzeel is ook een passende locatie om afscheid te nemen van een dierbare. In deze omgeving kunt u samen met uw geliefden in alle rust herinneringen ophalen aan uw dierbare. Ook hiervoor biedt Huize Scherpenzeel meer dan voldoende mogelijkheden.

CONTACT MET HUIZE SCHERPENZEEL

Informatieaanvraag

“Laatst getrouwd op deze prachtige locatie te Scherpenzeel. We werden super verzorgd, super personeel en het eten was heerlijk. Het was een dag om nooit meer te vergeten!”

 

LEO VAN PUTTEN & LISA EGDOM

“Geweldige trouwlocatie en goed personeel dat snel schakelt en meedenkt. Huize Scherpenzeel is zeker een aanrader!”

 

LARS BAKKER & TINEKE VAN LEERSUM